Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Nytt välkomnande i tjänsten

Första intryck är alltid viktigt, därför har vi nyligen släppt ett nytt utseende av sign up- och inloggnings-sidan i vår Digital Career Companion. ”Vi vill att våra nya användare ska känna sig välkomna när de möter vår Digital Career Companion för första gången”, säger Babak Vahidi, CTO på Auranest.

Välkomnande, igenkännande och tillit är nyckelord för den nya sign up-sidan. När sidan gjordes om såg vi till att behålla känslan av fackförbundet eller försäkringsbolaget trots att användaren lämnar deras hemsida för vår produkt. Alla kunder beskriver vår Digital Career Companion lite olika på deras hemsidor, och därför är den nya sidan också noga med att förklara vad produkten kan hjälpa användaren med från vårt håll.

Sign up-sidan är uppdelad i tre olika sidor där det bara går att fylla i en sak i taget för att komma vidare. På så sätt kommer det både bli enklare för användaren att göra rätt, samtidigt som det blir enklare för våra utvecklare och analytiker att se var på vägen användare kan springa in i problem.

”Vi hoppas att det nya utseendet kommer leda till att ännu fler nya användare registrerar sig framöver,” säger Babak. I dagsläget är det däremot svårt att se om det är det nya utseendet eller den ansträngda arbetsmarknaden som ligger bakom en eventuell tillökning av användare.