Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Uppdaterad ansökningssida i Digital Career Companion

Vi har släppt en ny och förbättrad ansökningssida som hjälper användaren att hålla koll på ansökta jobb men även jobb som användaren visat intresse för att söka senare. Tjänsten kunde redan tidigare presentera fler lediga jobb än någon annanstans, nu bidrar vi också till att ge en mer enhetlig bild av jobben som användaren vill gå vidare med. 

På ansökningssidan kan även externa ansökningar läggas till manuellt. Man kan göra noteringar kopplade till intressanta jobb att söka eller påminna om att följa upp redan sökta jobb. Genom att skapa en överblick av alla pågående aktiviteter, deadlines för ansökningar och nästa steg för att komma vidare ökar chanserna att få jobbet man vill ha.