Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Nu gör vi Kollkollen ännu bättre!

I samarbete med Kommunal kan vi nu visa vilka arbetsgivare som har giltiga kollektivavtal med Kommunal på ett mer lättillgängligt sätt

Vi tillför ny funktionalitet som låter användaren söka direkt på arbetsplatsens namn utan att behöva känna till arbetsgivarens namn. Det är också lätt att se vilka andra orter en arbetsgivare har verksamhet i.

Användaren kan exempelvis se om en förskola har kollektivavtal utan att veta om förskolan drivs av enkommun eller ett företag. Kollkollen visar direkt vilken huvudman som står bakom – i alla fall om detfinns ett giltigt kollektivavtal med Kommunal.

Kollkollen gör det enklare för både allmänhet och framtida personal att se vilka som står bakom goda villkor på arbetsmarknaden. Vi tar ett nytt steg i vårt arbete med att digitalisera processer inom arbetsmarknaden för att stärka individens position. Kontakta oss om ni vill vara med på vår resa!