Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Ett blogginlägg om en blogg

Välkommen till Auranests nya blogg! 

Från och med nu kommer det vara ännu enklare att hålla koll på vad vi gör här på Auranest. Vi kommer skriva om lite allt möjligt som vi tror att ni läsare kommer tycka är intressant, men fokus kommer ligga på att förklara uppdateringar i vår tjänst Auranest Bas (eller Trampolin och Jobbkollen, beroende på vilket fackförbund man tillhör). Till skillnad från nyhetsbrev som enkelt kan försvinna i överfyllda inkorgar, så finns vår blogg alltid tillgänglig och enkel att bläddra igenom. Vill man även ha löpande uppdateringar om oss så är det bäst att prenumerera på vår blogg. Då får man ett mejl varje gång vi gör ett nytt blogginlägg.

Förutom att hålla alla er läsare uppdaterade om vad som händer i vår tjänst och hur det påverkar alla användare, så kommer vi också dela med oss av andra kundprojekt och organisatoriska uppdateringar. Här kommer ni alltså kunna ta del av våra projekt inom JobTech, såsom IT-lösningarna vi byggde åt Arbetsförmedlingen för att underlätta delningen av personlig data till försäkringsbolag, eller om vår nya kommunikationssatsning, där vi till exempel har anställt en kommunikatör.

Om ni verkligen inte vill missa oss och våra inlägg så tipsar vi om att följa oss på i så många medier som möjligt: 

Facebook

Instagram

LinkedIn

MyNewsDesk

Twitter

Tags: