Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Våra 3 favorit-uppdateringar från i våras

Vi jobbar konstant med att förbättra och förenkla våra tjänster, och speciellt i vår största tjänst – Auranest Bas (också känd som Trampolin och Jobbkollen). Men för att ge er en överblick av det som har hänt i våras har vi nu skrapat ihop en lista av våra topp tre favorituppdateringar som vi tror att användarna uppskattar mest!

1. Vi har optimerat mobilanpassningen

Våra vardagar blir allt mer mobila, och så blir även Auranests tjänster. Trots att majoriteten av jobbansökningar fortfarande görs framför en datorskärm så kan man nu med vår mobilanpassning lätt gå in och ändra mindre detaljer eller få en snabb överblick över ens jobbsök. Smidigt va?

2. Auranest fick ett ansiktslyft

När vi ändå var i farten med att bygga om allt så att det även kunde användas i mobilen, så passade vi på att förbättra utseendet för datoranvändare också. Nu har alla annonser i jobbflödet och annonsvisningarna likadant utseende, vilket gör det betydligt enklare att få en överblick av annonserna och att kunna jämföra dem med varandra. Kort och gott är det alltså ännu enklare att hitta jobbet som passar just dig. 

3. Ökad kvalitet i jobbflödet

Många företag annonserar lediga tjänster på flera olika jobbsajter, men när de får napp och anställer någon är det inte alla som kommer ihåg att ta bort eller inaktivera jobbannonserna på alla ställen. Med vår nya uppdatering är det enklare för oss att hitta källan till jobbannonsen (som oftast ligger på företagets hemsida) och utgå ifrån om den är aktiv eller ej. Du slipper alltså att sitta i timmar för att få till den perfekta ansökningen, bara för att sedan inse att tjänsten togs bort för en vecka sedan. Från och med nu är alltså alla jobb som är listade i vår tjänst så uppdaterade som det bara går att vara, oavsett vad statusen på jobbet är på andra jobbsajter.