Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Våra utsikter förbättras!

Vi har äntligen flyttat in i våra nya lokaler med utsikt över Bantorget här i Lund, vilket är en stor uppgradering från vårt gamla kontor. Här har vi bland annat plats för att anställa ännu fler personer, men tills det händer så hyr vi ut delar av vårt kontor till andra företag. 

Rent organisatoriskt innebär flytten att vi sprider ut oss mer än innan. På så sätt blir det mycket enklare kunna fokusera på ett projekt i taget, istället för att alla hjälper till i alla delar av företaget. 

Bäst av allt är nog att vi nu äntligen har riktiga mötesrum och slipper hålla våra möten i en gammal dusch (true story). 

Andra förmåner med vårt nya kontor är:

  • Vi har 50m till Broder Jakobs Stenugnsbageri
  • Det är lika långt till Lund C
  • Och ännu närmre till Grands glassbar

Glad sommar på er!