Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Auranest inleder samarbete med Lärarförbundet

Vi på Auranest kan nu äntligen berätta om vårt samarbete med Lärarförbundet. Lärarförbundet med ca 234.000 medlemmar, är ett av två fackförbund som representerar lärare inom skolområdet. (Lärarnas Riksförbund, som sedan länge är kund hos Auranest är det andra förbundet). Lärarförbundet är en del av TCO vilket nu innebär att Auranest har kunder inom samtliga av de tre stora paraplyorganisationerna SACO, TCO och LO.

Auranest-tjänsten har faktiskt redan hunnit smyglanseras hos Lärarförbundet och ligger tillgänglig på deras hemsida. Nu är planen från Lärarförbundets sida att under hösten göra en större kommunikativ lansering.

Vi på Auranest är såklart väldigt glada att välkomna ytterligare ett fackförbund till oss och ser fram emot att hjälpa tusentals nya användare.