Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Auranest växer med ny medarbetare

Ny kollega på intåg! Nu när vår nya affärsutvecklare och säljare David har arbetat hos oss i hela tre veckor känner vi att det är dags att presentera honom för resten av världen. David har nyligen kommit hem till Sverige efter några års arbete i Dubai och Zürich, och kastar sig nu rakt in i den svenska tech-världen. 

Han kommer främst arbeta med att utveckla befintliga och nya kundrelationer, och allt vad det innebär. Med sin bakgrund inom försäljning och affärsutveckling utanför Sverige ser vi fram emot att ta del av hans internationella insikter och erfarenheter. 

“Det som lockar mig till denna branschen är hur snabbt den förändras med tanke på att det nu har blivit en naturlig del av folks karriärsutveckling att byta jobb. Förutom det är det även kul att komma in i ett mindre bolag som går in i en tillväxtfas.” säger David.