Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Ny design = Nya möjligheter

Från och med nu är det ännu enklare att fixa till ditt personliga brev on-the-go! Vi har optimerat mobilanpassningen för dina personliga brev så att du kan redigera och ändra små-detaljer när det passar dig bäst. När du söker ett jobb direkt i tjänsten (via Ansök Direkt) kommer du vidare till en sida där både ditt personliga brev och jobbannonsen syns. På så sätt får du en överblick av kraven i annonsen och vad du bör inkludera i ditt personliga brev. Detta har man alltid kunnat göra på både datorn och mobilen, men med den nya mobilanpassningen är det enklare att arbeta med. 

Vi tror inte heller att våra användare nu kommer ruscha in i tjänsten för att skriva hela personliga brev direkt i mobilen – det är rätt mycket att begära utan ett vettigt tangentbord. Däremot är det numera väldigt enkelt att fixa de sista detaljerna i en redan existerande text direkt i mobilen. 

Redan nu planerar vi för ännu fler, mindre uppdateringar i personligt-brev editorn. Nedan ser du hur personligt-brev editors ser ut i dagsläget när du söker ett jobb via ansök direkt.