Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Få ännu bättre koll på kollektivavtal

Nu i veckan släppte vi den nya versionen av Kollektivavtalskollen. Förutom ett bättre och mer användarvänligt utseende har vi även tagit fram funktionella förbättringar som gör verktyget kraftfullare och enklare att använda. 

Fler sökresultat visas

Nu visas det både fler sökresultat och mer information i varje sökresultat än tidigare. Förutom att kunna söka på företagsnamn och organisationsnummer är våra sökalgoritmer numera även optimerade för att söka på orter. Söker man t ex “städ, Linköping” så får man en fullständig lista av alla bolag i Linköping med ordet “städ” i namnet, samt information om de har kollektivavtal eller inte. 

Smartare design gör verktyget enklare att använda

Beroende på vad man söker så är det möjligt att det dyker upp väldigt många svar som sökresultat. Då dessa listor kan bli långa har vi även utvecklat ett sätt att gruppera sökresultaten på, så de är enkla att överblicka. 

Klicka här för mer information och en demo om Kollektivavtalskollen.