Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Vi har släppt en ny frontend

Vår nysläppta frontend har i dagsläget väldigt lite påverkan på hur man använder vår Digital Career Companion. Så varför är detta en god nyhet vi vill sprida?

En långsiktig investering

Under det senaste halvåret har vi arbetat intensivt med att bygga upp vår nya frontend – alltså en ny kodbas som bestämmer hur tjänsten ser ut mot våra användare. Det är en långsiktig investering som kommer göra det enklare för oss att uppdatera, utveckla och testa nya funktioner i produkten. 

Från att tidigare ha arbetat i en väldigt stor kodbas – som inom programmeringsvärlden kallas monolit – så börjar vi nu bygga mindre kodbaser som pratar med varandra. Detta gör att det i framtiden kommer vara betydligt enklare för oss att förbättra funktioner och utseendet av produkten. Med andra ord kommer vår Digital Career Companion snart bli både snyggare och snabbare att utveckla! 

Lättare med rekrytering

Förutom att göra vår produkt betydligt bättre för våra användare så har den samtidigt blivit enklare för våra programmerare att jobba med. Vi ser redan nu att upplärningsprocessen för nya programmerare inte är lika omfattande som tidigare och vi hoppas även att det kommer bli enklare att rekrytera nya medarbetare framöver av samma anledning. 

Summan av kardemumman är alltså att från och med nu kommer utvecklingen av vår Digital Career Companion kunna gå betydligt snabbare, trevligt va?