Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Elektrikerna erbjuder smart jobbsökartjänst åt medlemmar i a-kassa

Det osäkra läget på arbetsmarknaden har gett landets a-kassor en enorm tillströmning av medlemmar. Som fackförbund vill Elektrikerna gärna hjälpa arbetssökande medlemmar i Elektrikernas a-kassa att hitta nya arbeten. Därför erbjuds alla medlemmar i a-kassan fri tillgång till Jobbkollen, som är förbundets smarta jobbsökarverktyg, året ut.

Detta innebär att ytterligare tusentals elektriker från den första maj ges tillgång till Auranests jobbsökarverktyg.

I denna turbulenta tid har antalet medlemmar i både a-kassor och fackförbund ökat kraftigt, men det finns ändå många som enbart anmäler sig som medlemmar i a-kassan. Elektrikerna använder därmed Jobbkollen som en väg in till fackförbundet. Medlemmar i a-kassan får under en begränsad tid testa på delar av förbundets medlemsvärden samtidigt som Elektrikerna får en möjlighet att värva nya medlemmar till fackförbundet. Det blir en win-win med andra ord.

Vi på Auranest är stolta att vi kan hjälpa till och även glada att se hur vår tjänst kan användas i ett nytt sammanhang.