Slide topsmall Prenumerera Auranest Blogg Läs allt om våra senaste uppdateringar i tjänsten, på företaget och om våra kundsamarbeten

Vi växer med nytt tillskott i utvecklingsteamet

Efter några månaders föräldraledighet är det äntligen dags för Jesper, vår nya backend-utvecklare, att börja jobba med oss på riktigt. Därför tycker vi att det är hög tid att presentera honom.

Med en bakgrund som spelutvecklare och med tidigare erfarenhet av att ha jobbat för tech-jättar i Skåne var det nu dags för Jesper att testa på livet som backend-utvecklare i ett startup.

”På tidigare arbetsplatser har jag alltid kunnat luta mig tillbaka på en test-avdelning, men här behöver jag se till att den koden jag skriver blir riktigt bra och går att använda direkt, vilket är både roligt och utmanande,” berättar Jesper. ”Det är också väldigt upplyftande att jag är en på fem utvecklare och därmed kommer närmre slutkunden. Bara den senaste veckan har vi tagit fram och rullat en helt ny produkt, och redan nu ser vi hur kunder laddar ner den. Sådan snabb bekräftelse finns knappt på större bolag.”

Förutom att skriva kod är Jesper också väldigt glad för matlagning (gärna långkok), resor, gaming (City Skylines är en favorit) och musik. Däremot går stora delar av fritiden numera till att vara småbarnsförälder. Jesper började egentligen sin anställning hos oss i början av februari men det är först nu, efter några månaders föräldraledighet, som han börjar jobba. Att börja ett helt nytt jobb på distans utan att riktigt träffa andra kollegor kan kännas lite speciellt, men med som nybliven förälder är Jesper rätt nöjd ändå.

Läs mer om Jesper på vår karriärsida.

Jesper Sahlin, vår sprillans nya backend-utvecklare